PRIVATUMO POLITIKA

Šioje Privatumo politikoje pateikiama informacija apie duomenų valdytojo UAB „Mundus“ (Strielčių g. 14, Norgeliškės, LT-64464 Alytaus r.) vykdomą Jūsų asmens duomenų tvarkymą šioje svetainėje. 

KAS YRA SLAPUKAI IR KODĖL JIE NAUDOJAMI?

Slapukai – tai maži tekstinių duomenų failai, kurie automatiškai sukuriami Jums naršant mūsų svetainėje ir yra saugomi Jūsų naudojamame įrenginyje (kompiuteryje ar mobiliajame telefone). Slapuke pateikiama anoniminė informacija ir jis siunčiamas iš peržiūrimos svetainės serverio į jūsų kompiuterį arba mobilųjį telefoną.  Slapukai gali būti seanso arba nuolatiniai. Seanso slapukai egzistuoja nuo to momento, kai atveriate savo naršyklę, iki tol, kol vėl ją užveriate. Kai užversite naršyklę, šie slapukai bus automatiškai ištrinti. Nuolatinių slapukų galiojimo laikas nustatytas iš anksto, jie lieka Jūsų naršyklėje, kol baigiasi jų galiojimas arba juos pašalinate. 

Pagal paskirtį slapukai gali būti skirstomi į būtinuosius, nustatymų, statistikos, rinkodaros ir kitus. Mūsų tinklalapyje gali būti įrašomi būtinieji, statistikos ir rinkodaros slapukai. Slapukai įrašomi tik, jeigu Jūs svetainėje esančiame pranešime patvirtinate savo sutikimą, išskyrus būtinuosius ir techninius slapukus.

Trečiųjų šalių slapukai (pvz., „Google Analytics“) yra sukurti trečiųjų šalių ir naudojami duomenų analizės tikslais. Slapukai pagerina tinklalapio prieigą ir išanalizuoja vartotojų poreikius, kad galėtume suteikti patrauklesnių paslaugų, atitinkančių jų poreikius. Šią informaciją naudojame funkcionalumo ataskaitų sudarymui ir tinklalapio tobulinimui.

Slapukus naudojame siekdami pagerinti naršymo interneto svetainėje patirtį, analizuoti svetainės naudotojų elgesį ir srautus interneto svetainėje. Kad galėtume tobulinti svetainę, turime žinoti, kuri informacija labiausiai domina mūsų svetainės lankytojus, iš kurių šalių ir miestų mūsų svetainė lankoma, kiek dažnai lankytojai sugrįžta, kokią naršyklę naudoja, kokiuose įrenginiuose svetainė skaitoma ir pan. Šią informaciją renkame naudodami „Google Analytics“. 

Plačiau apie „Google Analytics“ ir informaciją, kurią šie įrankiai leidžia rinkti, galite sužinoti čia: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=lt. Jeigu pageidaujate, kad Google Analytics įrankiai nefiksuotų informacijos apie jūsų naršymą internete, galite panaudoti „Google Analytics“ atsisakymo naršyklės papildinį.

KĄ DARYTI, JEI NENORITE, KAD BŪTŲ NAUDOJAMI SLAPUKAI?

Jei pageidaujate, galite pakeisti savo naršyklės nustatymus taip, kad Jus informuotų apie slapuko įjungimą ar atnaujinimą bei kad galėtumėte pasirinkti leidžiamus ar draudžiamus slapukus, juos blokuoti. Norėdami daugiau sužinoti apie slapukus, pavyzdžiui, kaip juos valdyti ar ištrinti, galite apsilankyti www.allaboutcookies.org.

DUOMENŲ SUBJEKTŲ TEISĖS IR JŲ ĮGYVENDINIMAS

Jūs turite teisę susipažinti su savo asmens duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi, reikalauti ištaisyti, papildyti ar sunaikinti pateiktus asmens duomenis, taip pat sustabdyti jų tvarkymo veiksmus (atšaukti savo sutikimą). Taip pat turite teisę reikalauti, kad asmens duomenų valdytojas apribotų asmens duomenų tvarkymą, teisę į duomenų perkėlimą, pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (kontaktiniai duomenys pateikti interneto spetainėje www.ada.lt) ir nesutikti su pateiktų asmens duomenų tvarkymu.

TAISYKLIŲ PAKEITIMAI

Pasiliekame teisę keisti Privatumo politikos nuostatas. Pranešimas apie pakeitimus arba papildymus bei naujausia Privatumo politikos versija bus skelbiama mūsų interneto svetainėje. 

Close Menu
×